TOTAL TV- Kablovska Preko satelita

Total TV je  kodira sve svoje TV kanale u paketu. Signal Total TV-a na Eutelsatu W2 emituje od sredine februara 2006. godine. Kompletna ponuda paketa Total TV  je formirana u četiri različita podpaketa:

 Paket Start je osnovni paket i ima 18 kanala i to 11 domacih (RTS1, RTS2, B92, STUDIO B, SOS, ART, TV5 Niš, SUPER TV, HAPPY TV, KOPERNIKUS,TV MOST) i 7 stranih (Viasat History, Viasat Explorer, National Geographic, Discovery Channel, Motors TV,BBC Prime i MTV Adria);

RTS 1, RTS 2, B92, Happy, Košava, FOX, Avala, Studio B, Enter, B92 Info, Ultra, SOS, TopShop TV, Kopernikus, Palma plus, Spectrum, S, Most, Metropolis, Atlas, Viasat Explorer, Viasat History, National Geographic, Discovery, Discovery Travel & Living, DoQ, Motors TV, MTV Adria, BBC Entertainment, Kanal D, Melos, Top Music

 Paket Plus je dodatni paket od 5 kanala(Film +, TV 1000, Cinemania, Sport Klub Srbija i EUROSPORT);

 Paket Club X je dodatni paket od 3 kanala( Free-X-TV 1, Free-X-TV 2, X-Dream TV).Sadržaji su namenjeni punoletnoj populaciji,a izabrani su kanali koji zadovoljavaju najviše kriterijume, kako po pitanju kvaliteta produkcije, tako i po pitanju raznovrsnosti sadržaja.

 Paket HBO je dodatni paket koji sadrži jedan premijum filmski kanal(HBO);HBO je VAŠ KUĆNI BIOSKOP**Najbolji filmovi, poznate zvezde, najveći holivudski režiseri stižu direktno u vaše domove! HBO je visoko kvalitetan kanal, koji u svom jedinstvenom programskom sadržaju nudi ponešto za svakog člana porodice.**16 sati vrhunskog filmskog programa radnim danima i 18 sati dnevno tokom vikenda i sve to bez reklama! HBO svoj program emituje sa srpskim titlom, kao i ostali satelitski kanali u TOTAL TV ponudi!Sa HBO paketom priuštite sebi visokokvalitetan program koji se ne može naći na programima drugih televizija. Uživajte u najboljim i najgledanijim filmskim hitovima najvećih holivudskih studija.Pored izuzetnog izbora filmova, HBO prikazuje i orginalne serije i filmove, kao što su:Rim (Rome), „Entourage“, „Lackawana Blues“, vrhunske muzičke sadržaje, kao što su koncerti: Duran Duran, Kajli Minog (Kylie Minogue), Kvin (Queen) i Sil (Seal).

 (maksimalno 27 skremblovanih kanala)

Za praćenje prvog srpskog digitalnog paketa preko satelita potrebno je imati namontiran i usmeren satelitski tanjir prema satelitu ew2 na 16 stepeni istočno sa odgovarajucim LNB -om.  

Na Vama je samo da odaberete pakete koji Vam najviše odgovaraju i da uživate u najkvalitetnijem TV programu u regionu.

ŠTA JE POTREBNO IMATI ZA PRIJEM TOTAL TV PROGRAMA?


Total TV satelitski prijemnik prima signal sa satelita, dekodira ga i omogućava prikaz TV programa.

Uz satelitski prijemnik besplatno dobijate na korišćenje TOTAL TV satelitsku karticu. Ona nije upotrebljiva uz bilo koji drugi satelitski prijemnik. Kartica se aktivira daljinski, po instaliranju opreme. Po isteku ili raskidu ugovora, ili na zahtev Total TV-a (u slučaju njene zloupotrebe), kartica se mora vratiti Total TV-u.

U zavisnosti od Vaših želja i mogućnosti, možete postati vlasnik satelitskog risivera, antene i prateće opreme ili ih BESPLATNO uzeti na korišćenje koji će Vam izvršiti montažu i povezivanje svih elemenata (antena, risiver, televizor) kao i aktivirati Vašu satelitsku karticu , nakon montaže opreme, uz naknadu od 4000 din koja se obavezno plaća prilokom potpisivanja ugovora i zvanično se zove naknada za uspostavljanja tehničkih mogućnosti.

Važno obaveštenje

Ubacivanje Total TV kartice u druge satelitske prijemnike, može dovesti do oštećenja kartice i drugih neželjenih posledica koje ne podležu garanciji, jer su Total TV kartice namenjene isključivo Total TV satelitskim prijemnicima.

 

 

Fiksni komplet  (antena usmerena ka jednom satelitu)

*** idealno za Total TV***

 Antena Fe ¢110 offset             20,00
 LNB . Singl  10,00
            
 Koaksialni kabl  5e (19,00 e -100 m)  prosecno  20m oko 5e sa  f-konektorima
 Stub(zasticen od korozije) sa   montazom stuba  25,00
 Montaza antene i podesavanje  15,00
   
 Ukupno 75 e
   
   

 

Službeni DigiBox satelitski risiver marke ECHOLITE kosta  9900din i aktivacija kartice i risivera je  900 din.(9900+900 din =10800 din)Obavezno je potpisivanje korisnickog ugovora, ali nije obavezno uzimati pretplatu odmah.

Ako se zaračuna sve :celokupna montaza sa svom pratećom opremom za pracenje totaltv paketa po principu daljinski u ruke košta 199 eura.

 CENE MESEČNE NAKNADE za Total TV paket, one su za:

 paket Start 590 dinara,

 paket Plus 200 dinara,

 paket HBO 410 dinara

i paket Club X 200 dinara.

Napomena: izbor zasebnih paketa Plus i Club X nije moguć. Oni su raspoloživi samo u kombinaciji sa ostalim paketima.

CENE MESEČNE NAKNADE ZA KOMBINACIJE PAKETA

Izaberite vašu optimalnu kombinaciju paketa! Svako kombinovanje paketa donosi vam uštedu od 5% do 10% ! Svakako najviše dobijate ukoliko se odlučite za MAKSIMUM (svi paketi) - bogatstvo kanala uz 10% popusta!

TOTAL TV paket = Start + Plus                             750,00 din
MAKSIMUM = Start + Plus + HBO + Club X                   1.260,00 din
Start                                                                          590,00 din
Start + HBO                                                                950,00 din
Start + HBO + Club X                                                1.120,00 din
Start + Club X                                                             750,00 din
TOTAL TV + HBO                                                       1.120,00 din
TOTAL TV + Club X                                                       940,00 din
HBO                                                                           410,00 din
HBO + Plus                                                                 580,00 din
HBO + Club X                                                              580,00 din
HBO + Plus + Club X                                                    770,00 din

Paket je inače kodiran u sistemu NDS Videoguard Express, a uz karticu se mora kupiti i službeni DigiBox risiver marke ECHOLITE, a pošto ne postoje CAM moduli na tržištu koji bi podržavale Total TV kartice, a sa ovim NDS sistemom nisu kompatibilni ni emulatori za Dreambox. Prednost ovog službenog risivera nad drugima je potpuna kompatibilnost sa DVB titlovima, što znači ako u OSD meniju uključite da se prikazuje titl, on će se uključiti automatski kada je dostupan.

AKCIJA 3+12

TOTALNO NEODOLJIVO!

Potpišite ugovor na godinu dana i dobijate GRATIS MAKSIMUM PAKET u prva TRI OBRAČUNSKA PERIODA! 15 meseci zabave uz TOTAL TV po ceni godišnje pretplate!

SLOBODNI(FREE-TO-AIR) KANALI

Uz 27 kanala iz Total TV ponude, svaki korisnik Total TV usluge automatski dobija i sledećih 16 kanala potpuno besplatno:
 

BN Sat--Bijeljina
DM Sat--kanal Dragane Mirkovic
RTK--RTV Kosovo

Balkanmedia--srpski muzicki kanal

TTVI,MM,National TV,Favorit TV,Antena Int.,Euforia Lifestyle,TBN Rossiya,NRG TV
TVR International,Balkanika,ETV,Tunis 7

A takođe i dva radio kanala:

Radio Sonet
Aurea Radio

Pored navedenih, Total TV risiver omogućava prijem i memorisanje još 200, od nekoliko stotina odličnih domaćih i stranih kanala, koji se nalaze u slobodnoj ponudi (tzv. FTA kanali), a emituju se sa različitih satelita. Broj primljenih FTA kanala zavisi od konfiguracije satelitske antene.

Akcija

TotalTV risiver se može iznajmiti za svega 250 dinara mesečno  , a satelitska antena i montaža u tom slucaju kostaju 8000 dinara.Ugovor sklopljen pri iznajmljivanju TotalTV risivera važi minimum 12 meseci.(na godisnjem nivou 3000 din).

 Parametri za prijem paketa: satelit Eutelsat W2, 16°E,

 prva frekvencija:   11.554GHz/V, SR 30000, FEC 7/8;

 druga frekvencija: 10.972GHz/V, SR 27500, FEC 2/3